Bel ons:

072-511 02 01

E-mail ons:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klachtenregeling

U mag ervan uitgaan dat wij als podotherapeuten ons vak zo goed mogelijk uitoefenen. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop wij met u omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken.

De podotherapeut heeft een inspanningsverplichting en geen resultaatverplichting. Hiermee verplicht de podotherapeut zich tot het handelen naar zijn beste kunnen. Er kan echter geen garantie worden gegeven over het effect van de therapie. Onvoldoende resultaat geeft geen recht op restitutie of vrijstelling van betaling.

Om de kwaliteit te waarborgen is de praktijk lid van de Nederlands Vereniging van Podotherapeuten en staat de praktijk ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tijdens het eerste bezoek worden kosten en eventuele vergoedingen met u besproken. Zorg voordat u komt dat u ook op de hoogte bent van de vergoedingen van uw zorgverzekeraar.

Wij raden u aan om uw klacht altijd eerst te bespreken met uw podotherapeut. Bij Podotherapie Elisabeth zijn wij altijd bereid om uw klacht in ontvangst te nemen en naar een passende oplossing te zoeken.

Mocht dit voor u niet meer tot de mogelijkheden behoren dan kunt u hiervoor de volgende link gebruiken www.podotherapie.nl/patient/ontevreden.